Strandfestival Zand verwacht herstart eind augustus

Strandfestival ZAND heeft Rolf Sanchez toegevoegd aan de line-up voor de 13e editie van het zomerfestival. Verder zullen Krezip, Kensington, Snelle, Kraantje Pappie, Suzan & Freek en Nick & Simon op zaterdag 21 augustus 2021 optreden op het strand van Almere. De presentatie is in handen van Coen & Sander. De organisatie heeft vrijwel het volledige programma uit 2020 kunnen behouden. Het festival werd toen een jaar uitgesteld door het coronavirus.

Door het doorschuiven van kaarten uit 2020 is Strandfestival ZAND dit jaar al voor 70% uitverkocht. De resterende kaarten zijn vandaag in verkoop gegaan. Totdat duidelijk wordt of het evenement definitief door kan gaan betalen bezoekers slechts een aanbetaling van €15 bij een regulier ticket. Bij doorgang van het festival wordt het resterende bedrag betaald, gaat het niet door dan kunnen bezoekers hun geld terugvragen of gebruik maken van het ticket op een vervangende datum.

Machiel Hofman van organisator Tribe Company is blij met het vooruitzicht. “Natuurlijk is niks zeker in deze tijd maar met alle ontwikkelingen en de steun van het garantiefonds lijkt het ons heel realistisch dat we eind augustus eindelijk weer een feestje kunnen vieren op ons strand. We kijken positief naar de toekomst en hopen dat deze stip op de horizon werkelijkheid wordt. Vooral voor de bezoekers, maar zeker ook voor de crew en artiesten die heel graag weer aan het werk willen. Aan ons zal het niet liggen, we bereiden alles voor om een geweldig evenement neer te zetten en hebben middels de aanbetaling een flexibel systeem waardoor iedereen verzekerd kan zijn van een kaartje zonder al teveel risico te lopen”.

Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere en trekt jaarlijks 25.000 bezoekers. De organisatie is in handen van Tribe Company, onder andere verantwoordelijk voor evenementen als De Vrienden van Amstel LIVE en De Vrienden van Amstel Livestream, De Tuin van 2020, Borsato in de Kuip en de Eurovision Village.

Strandfestival ZAND, editie 13
Zaterdag 21 augustus 2021, Almere Strand
Met: Krezip, Kensington, Snelle, Kraantje Pappie, Nick & Simon, Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Coen & Sander.
Kaarten: vanaf €38,50 (incl. 9% btw & servicekosten)

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!