Taste for Change

Op 3 november vindt Flevo Campus Dialogues Floriade Edition plaats. Het is een online (gratis) programma waarvoor iedereen die zich bezighoudt met voedsel en/of geïnteresseerd is in maatschappelijke en duurzame verandering zich kan aanmelden. Het thema dit jaar is 'Taste for Change' en het event staat volledig in het teken van de rol die smaak speelt in ons veranderende voedselsysteem. 

Op het programma staan onder andere een talkshow met keynotes van Stefan Wahlen, Professor Food Sociology, Giessen University, Duitsland en Selassie Atadika, de bevlogen Ghanese chef van Midunu, en onderdeel van Chefs Manifesto.

In de middag zijn er drie verschillende Deep Dives. Deep Dive 1 staat in het teken van de Vegan Revolution. Hierin gaan we met innovatieve ondernemers in gesprek over hoe ze met smaak te werk gaan bij het ontwikkelen van hun duurzame producten. Welke rol speelt smaak? Hoe spelen de ondernemers met smaak bij het maken van de veganistische alternatieven?

Deep Dive 2 gaat over inclusieve marketing. In de samenleving is diversiteit de regel geworden in plaats van de uitzondering. Echter, er zijn nog wel drempels om aan te werken. Met zijn bureau 'Allyens' richt Taha Riani zich op het leggen van contacten en zet hij je op weg naar vooruitgang met inclusieve communicatie.

In Deep Dive 3 duik je met Nadia Zerouali in de Arabische keuken en hoe ze deze smaken bij een breed publiek onder de aandacht heeft gebracht.

Het gehele programma is Engelstalig en dus voor internationaal publiek te volgen. Ben jij geïnteresseerd? Schrijf je dan hier in.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!