Theatergroep Suburbia en Collage Almere trakteren inwoners

Op donderdagavond 28 november is een speciale voorstelling te zien van Vijand van het Volk. Ter ere van het 5-jarig bestaan van Collage, centrum voor cultuuronderwijs, en het 15-jarige jubileum van Theatergroep Suburbia vindt een unieke samenwerking plaats. Want wie jarig is trakteert. Op deze avond kunnen inwoners van Almere gratis deze actuele voorstelling in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) bezoeken.

Gratis kaartjes bestellen
Deze voorstelling wordt aangeboden door Collage, Kunstlinie Almere Flevoland en Theatergroep Suburbia. De gratis toegangskaarten gelden alleen voor de voorstelling op donderdag 28 november en kunnen uitsluitend via KAF worden besteld. Er geldt een maximum van 2 kaarten per persoon. Wees er snel bij: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar en vol = vol. 

Kaartjes zijn te bestellen via www.kaf.nl of via de ticketshop van KAF, telefoonnummer 036 84 55 555.

Over de voorstelling
De Noorse schrijver Henrik Ibsen schreef Vijand van het volk al in 1882, maar het verhaal is nog steeds aangrijpend, komisch en actueel. In deze klassieker over corruptie, fake news en milieuvervuiling maken we kennis met klokkenluider Thomas Stockmann. Hij doet een ontdekking die grote gevolgen heeft voor hemzelf en de hele stad. Zullen zijn familie, vrienden en de pers hem steunen of laten ze hem keihard vallen? Vijand van het Volk is een voorstelling vol verrassende wendingen waarin niets is wat het lijkt.

De pers over de voorstelling
"Zeer de moeite waard, en geen spat gedateerd, deze Vijand." Het Parool ★★★★ "Regisseur Albert Lubbers en zijn spelersgroep bewijzen overtuigend dat idealen fragiel zijn, en het waard zijn om te worden verdedigd." Theaterkrant ★★★★ "Zinderende uitvoering van fraai geactualiseerde Ibsen" Scènes ★★★★

Praktische informatie
Datum: Donderdag 28 november Aanvang voorstelling: 20.30 uur
Locatie: Middenzaal KAF, Esplanade 1, Almere

Meer informatie over de voorstelling Vijand van het Volk en de acteurs op www.theatergroepsuburbia.nl.

Spel: Xander van Vledder, Justus van Dillen, Hanne Arendzen, Henriëtte Tol, Ruben Brinkman, Titus Boonstra, Milan Sekeris.
Tekst: Henrik Ibsen.
Bewerking: Schaubühne Berlin. Vertaling: Léon van der Sanden.
Regie: Albert Lubbers.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!