De leukste tips voor de herfstvakantie in Almere!

Toe aan rust? Vanaf 10 tot en met 18 oktober is het herfstvakantie in Almere. Wij hebben voor jou de leukste tips van deze week op een rijtje gezet. 

De Oostvaardersplassen

Kom naar buiten
Het is herfst! Een echte must do is om te genieten van de natuur. Moeite met de kou? De #2uurnatuur Challenge helpt je hier een handje bij. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat mensen gelukkiger worden als ze minstens twee uur per week in te natuur doorbrengen. Laat niets je tegen houden en schrijf je hier gratis in. 

 

Iets leuks met de kids
Tijd voor wat quality time met de kids. Creatief, sportief of helemaal gek van dieren? Ieder kind is uniek en er zijn meer dan genoeg leuke activiteiten. Bekijk onze agenda hier zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen. 

Opwarmen
Stap naar binnen en warm je handen op met een heerlijke warme drank. Geen idee waar? Wij hebben een speciale kaart waarmee jij precies kan zien waar alle drank- en foodiehotspots zijn. Zo vind je alle hotspots voor een high tea tot cocktailbars. Klik hier voor de kaart. 

Tijd voor de film 
Ga naar de film! Alle bioscopen in Almere zijn coronaproof en verwelkomen jou met de leukste films. Voor de nieuwste films moet je zijn bij Kinepolis. Toch zin in iets kleins en authentieks? Kom naar Corrosia. Voor de kinderen is er Cinekid, een filmfestival met de leukste kinderfilms De Nieuwe Bibliotheek Almere Centrum. 

Ultiem relaxen
Zijn de kids bij opa en oma? Pak dan even een momentje voor jezelf bij een van onze ontspannende spa's. De sauna en wellness van Thermen La Mer staan voor je klaar met gezichts- en lichaamsbehandelingen. Rond dit af met een culinair uitstapje bij hun restaurant met prachtig uitzicht op de mediterrane tuin.  

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!