Vier Zomer in Haven!

Van woensdag 11 tot en met zaterdag 21 augustus vier je Zomer in Haven! Neem deel aan het grote aantal activiteiten en geniet op een van de gezellige terrassen.

Dit jaar is Zomer in Haven terug. Boordevol leuke activiteiten zoals zeilen, surfen, suppen, yoga en meer! De uitjes zijn geschikt voor jong en oud. Zo kunnen jonge kinderen komen knutselen, stenen schilderen, tassen kleuren en kwallen maken. Geniet van Jeu de Boule, Sport en Spel en kom kijken bij de senioren activiteiten. Het programma zit vol met muziek, speciale dance optredens en Art House films. Laat je betoveren door de klassieke Goede Rede concerten en speciale expo's in Corrosia. Het evenement wordt gestart door Henk Wolleswinkel, keyboardspeler uit Almere Haven.

De organisatie, Promenade Almere Haven, steunt stichting Kanjer Wens Nederland. Deze stichting vervult wensen van kinderen met een ernstige ziekte of chronische aandoening door het realiseren van een onvergetelijke Kanjer Dag. Dit is mogelijk door het ontvangen van donaties.

Ga naar zomerinhaven.nl en bekijk het programma. Volg @zomerinhaven op Instagram, voor de laatste updates.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!