DUIN: Wat komt eraan?

DUIN is volop in ontwikkeling. Ben je benieuwd welke projecten binnenkort in de verkoop gaan? Op deze pagina vind je een handig overzicht van onze toekomstige plannen. Wil jij graag als eerste op de hoogte zijn van dit gebied? Schrijf jezelf dan in voor de nieuwsbrief.

Kreekbos Zuid
In het deelgebied Kreekbos Zuid worden drie leefklimaten gerealiseerd; wonen aan de duindijk, wonen langs de beek en rondom de kreek. Hier zal plaats zijn voor 30 vrije kavels die volgens een ‘bospaspoort’ straks zelf bebouwd mogen worden. De verwachting is dat dit in mei of juni 2020 zal zijn. Daarnaast zijn er in Kreekbos Zuid nog 48 eengezinswoningen in ontwikkeling. Deze gaan naar verwachting eind 2020 in verkoop. 

Havana
Havana omvat 21 verdiepingen met een totaal van 68 koopappartementen, met een zonligging van de balkons op zuid(oost) of (zuid)west. Dankzij de directe liging aan het IJmeer kun je als bewoner hier elke dag genieten van een vrij uitzicht. En dat niet alleen: met het DUINplein voor de deur is er ook altijd wat te beleven. De appartementen variëren qua grootte van circa 90m2 tot grote penthouses van maar liefst 189m2. Je auto parkeer je op je persoonlijke parkeerplaats onder het gebouw. De verwachting is dat deze appartementen rond de zomer van 2020 in de verkoop gaan.  Wil je graag op de hoogte blijven? Houd onze website, Facebookpagina en/of Instagram goed in de gaten voor meer informatie over dit bijzondere project.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!