Zomerkermis geopend!

Goed nieuws voor kermisliefhebbers. Van vrijdag 13 tot en met zondag 22 augustus is er zomerkermis op de Esplanade. Houd je wel aan de Covid19 maatregelen en aan de instructies van de exploitanten en beveiliging.

Neem plaats bij de Break Dance of Jumbo, maak plezier in het Funhouse en waag een gokje bij de grijpkranen. Speciaal voor kinderen zijn de Babysport, Mini Cars of kleurrijke Circus Cars. De kermis heeft genoeg eetkramen zoals de bekende Churros of zoete suikerspinnen. Met ruim 25 attracties is de kermis een waar succes. Net als voorgaande edities is er op zaterdag 14 augustus een geluids- en lichtarme kermis tussen 12.00 en 14.00 uur.

Het is de eerste activiteit sinds de opening van de vernieuwde Esplanade een jaar geleden. Er zijn allerlei maatregelen genomen zodat de kermis coronaproof kan plaatsvinden. Zo is er een looproute in één richting, kun je op diverse plekken je handen desinfecteren en is er een gescheiden in- en uitgang. Samen maken we op deze manier de kermis weer mogelijk. Voel je je ziek, heb je klachten van corona: blijf thuis, laat je testen en kom later dit jaar naar de Winter- of Halloweenkermis!

 

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!