Mustapha en Ibtisame kozen met hun gezin voor het dorpse leven in Nobelhorst

Nobelhorst is genoemd naar de beroemde Zweedse Nobelprijs. Je spreekt het dus ook uit als Nobélhorst, maar je kunt er nobel wonen! De wijk heeft een dorps karakter met mooie lanen en gezellige, autoluwe straten. In dit gloednieuwe dorp bouwden Mustapha (35) en Ibtisame (35) hun droomhuis voor hen en hun kinderen Mayson (4) en May-noor (2). In december 2023 verhuizen ze. 

Ze komen allebei uit Almere en hun familie woont er ook. Momenteel wonen ze in een appartement in Tussen de Vaarten maar willen graag wat meer ruimte. Regelmatig gaan ze met de kinderen naar Pannenkoekenrestaurant Smullen en Spelen aan de rand van Nobelhorst. Ze hebben de wijk gebouwd zien worden en zeiden altijd al tegen elkaar dat ze er graag zouden wonen. Het groen, het dorpsgevoel: daar willen ze hun kinderen grootbrengen. Ze waren dan ook dolblij toen ze werden ingeloot voor een kavel in veld 16, ook wel ‘Aan het Bos’ genoemd. Mustapha: “We hebben een prachtige kavel met een tuin én een vlonder aan het water.”

Zij vertellen in het interview alles over hun nieuwe woonplek, hoe het zelfbouwproces verlopen is en wat hun ervaring is met de kavelwinkel. Benieuwd naar hun hele verhaal? Lees het op de website van de Kavelwinkel.

Droom jij ook over het bouwen van een eigen huis?
Ga dan naar kavelwinkel.Almere.nl en lees alle informatie over het oriëntatie, reserverings-en zelfbouwproces in de kennisbank. Heb je nog steeds vragen? Ga dan langs bij de Kavelwinkel of neem contact met ze op.

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!