Het kan in AlmereNieuwsNieuwsMaand april: Binnenkijkroutes…

Maand april: Binnenkijkroutes Nobelhorst

WoonExpeditie Nobelhorst buurtschuur

Benieuwd naar de sfeer in Nobelhorst? Op zaterdag 6 april ben je van harte uitgenodigd om mee te doen aan de Binnenkijkroute. Je kunt dan een kijkje nemen in diverse huizen. Deze keer kan je ook wat meekrijgen van de sneak preview van de nieuwe buurt De Houtwal (veld 14).

Ook wordt er aan deze editie binnenkijken bij een ZEN-huis aan de route toegevoegd! Dit bezoek geeft jou de kans om allemaal vragen te stellen aan een specialist die alles weet over de Zeer Energiezuinige Nieuwbouw in Nobelhorst.

Kun je dan niet? Niet getreurd! Op 16 april organiseert Nobelhorst een informatie en inspiratie avond over de Zeer Energiezuinige Nieuwbouw huizen. Hier zal een ZEN-specialist spreken over wat het concept inhoudt, hoeveel energie het je bespaart en informeert je over de werkwijze. Tijdens deze avond ga je ook binnenkijken bij een ZEN0huis in de Dorpshaven. Zo kun je zelf de ervaringen van de bewoners aanhoren en mag jij ze van alles vragen!

De edities van de Binnenkijkroute zijn voor jou hét moment om het dorp van Almere beter te leren kennen. De bewoners nodigen je graag uit om hun huis te bezichtigen. Maak van deze gelegenheid gebruik en stel al je vragen! Je kunt langskomen tussen 11.00 en 14.00 uur.

Meer over de Binnenkijkroute: www.ikbouwmijnhuisinalmere.nl/meer-weten/nieuws/bericht/artikel/6-april-binnenkijkroute-nobelhorst