Het kan in AlmereNieuwsVrije tijdEvenementenGuus Meeuwis, Chef’ Special en…

Guus Meeuwis, Chef’ Special en DI-RECT ook op Strandfestival ZAND

line-up zand

Strandfestival ZAND heeft opnieuw artiesten toegevoegd aan de line-up van de jubileumeditie op zaterdag 19 augustus 2017. Guus Meeuwis, Chef’ Special, Nick & Simon en DI-RECT zijn ook te zien op de 10e editie van het strandfestival. Eerder werd al bekend gemaakt dat Kensington en Miss Montreal zullen optreden. De presentatie is in handen van Jeroen van Koningsbrugge en Lieke van Lexmond. Strandfestival ZAND verwacht de komende editie opnieuw 25.000 bezoekers te trekken.

Dat Guus Meeuwis opnieuw deel uit maakt van het programma zal geen verrassing zijn. De populaire Brabantse zanger heeft het festival vast in z’n agenda staan en sloeg slechts twee edities over. Chef’ Special is daarentegen voor het eerst te gast op Strandfestival ZAND. DI-RECT en Nick & Simon betraden beiden een keer eerder het hoofdpodium in Almere.

Helft kaarten verkocht
Inmiddels is ruim de helft van de beschikbare 25.000 kaarten verkocht. De organisatie verwacht dat het evenement net als vorig jaar ruim voor aanvang uitverkocht zal raken. De voorgaande edities raakten ook allemaal uitverkocht.

Machiel Hofman laat namens de organisatie weten: “Nu een groot deel van de artiesten is vastgelegd krijgt onze jubileum editie langzaam vorm. We hopen de komende maanden nog zeker 4 artiesten toe te kunnen voegen aan de line-up, samen met een aantal DJ’s. Natuurlijk zijn we blij verrast dat al zoveel mensen een kaart hebben gekocht voor 19 augustus. Het wordt een bijzondere stranddag daar op het strand van Almere, dat staat vast!

10 jaar Strandfestival ZAND
Met: Kensington, Guus Meeuwis, DI-RECT, Miss Montreal, Nick & Simon, Chef’ Special e.v.a.
Dresscode: Feestelijk zomers
Zaterdag 19 augustus 2017, Almere strand
Kaarten: vanaf € 29,50 excl. servicekosten.
Terrein open: 10:00 uur

Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere.  Kaarten voor het festival zijn verkrijgbaar via de website: www.strandfestivalzand.nl. Ook kunnen fysieke kaarten worden gekocht bij een van de Primera vestigingen.