Het kan in AlmereNieuwsVrije tijdEvenementenKermis in Almere Poort bij de…

Kermis in Almere Poort bij de Homerusmarkt

kermis almere

De kermis komt weer naar Almere Poort. Van woensdag 27 juni tot en met zondag 1 juli is de knusse familiekermis van Almere Poort te vinden bij de Homerusmarkt. Met ook dit keer weer voor ieder wat wils: van eendjes vissen voor kids tot het stoere Funhouse voor jongeren en volwassenen. En voor de echte zoetekauwen ontbreken de suikerspinnen en de gebakkraam natuurlijk niet!

Op zaterdagmiddag 30 juni om 15.00 uur bezoeken de Super Wings de kermis voor een Meet & greet met hun fans. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de hele wereld over en maakt veel kinderen blij. Maar soms zit er iets in de weg bij het bezorgen van de pakketjes. Gelukkig blijkt dat Jett er niet alleen voor staat. Hij wordt altijd geholpen door zijn vrienden Dizzy en Jerome: de Super Wings!

Eurodag en kortingsbonnen
De kermis start met de vertrouwde Eurodag. Op woensdag 27 juni zijn de meeste attracties toegankelijk voor slechts € 1,00 per persoon of met € 1,00 korting. Om het bezoek aan de kermis ook op de andere dagen aantrekkelijk te maken, zijn er in Poort speciale kortingsbonnen verkrijgbaar. Deze kortingsbonnen kunnen ook 24 uur per dag gedownload worden via www.almeersekermis.nl.

Openingstijden
De kermis in Almere Poort is open van woensdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 23.00 uur, op zondag van 13.00 tot 21.30 uur.