DUIN en Nobelhorst zijn de twee snelst ontwikkelende gebieden van dit moment. Wil je dit jaar een nieuw huis? Je kunt bijvoorbeeld je eigen huis bouwen in het bos van Nobelhorst of een huis kopen aan het strand in DUIN.


Nobelhorst

Nobelhorst is een compleet nieuwe wijk aan de oostkant van Almere. Rust, ruimte en groen, maar wel aan de rand van een stad met alle voorzieningen. In het gezellige dorp kun je zelf je eigen droomhuis bouwen, maar ook een huis kopen of huren. Ook zijn er veel mogelijkheden om het wonen en werken te combineren. Er komen steeds meer kavels, appartementen en aankleedhuizen op de markt, dus schrijf je in voor de nieuwsbrief van Nobelhorst. Je kunt ook terecht in de Kavelwinkel of de Informatieschuur van Nobelhorst voor meer informatie. Wil je meer weten over deze bijzondere wijk? Lees hier meer over Nobelhorst.

Nobelhorst buurtschuur gezellig

Uniek wonen in Almere DUIN

DUIN

Wonen in de duinen omgeven door rust? Kies voor DUIN in Almere! In DUIN zijn veel dingen net wat anders dan normaal. Het is er niet zo aangeharkt, maar een tikje ruig. Dus geen saaie grijze stoeptegels, maar schelpenpaadjes, hoogteverschillen en slingerende woonstraten. Je loopt vanuit je woning zo het strand op of de natuur in. DUIN Almere betekent wonen in de duinen, aan het strand, bij de jachthaven en vlakbij Amsterdam. En in de toekomst een levendige boulevard met appartementen, winkels en gezellige restaurants. Wil je meer weten over deze wijk? Ga dan eens langs bij één van de Open Dagen of lees meer over DUIN.