Ben je benieuwd naar de nieuwbouwprojecten in Almere? De stad is momenteel druk bezig met bouwen om zoveel mogelijk inwoners hun eigen plek te geven. Almere kent veel nieuwbouwprojecten in inspirerende gebieden. Het voordeel van deze woningen is dat deze modern zijn en een frisse start garanderen. Je komt namelijk in een gloednieuw huis te wonen. Je zult zien dat wonen in Almere een hele belevenis is!

 


Wat wordt er gebouwd?

Niet alleen in de nieuwere stadsdelen als Almere Poort vind je nieuwbouwwoningen, ook op kleinere schaal in de ‘oudere’ stadsdelen zoals Almere Buiten en Almere Haven worden nog steeds nieuwe woningen gebouwd. Je kunt dus, naast je woning, ook de woonomgeving uitkiezen die bij je past. Centraal gelegen met gezellige eethuisjes in de buurt, in een duinlandschap vlak bij het strand of juist heel dorps en midden in de natuur. Het kan allemaal. Alle voorzieningen zijn ook vlakbij. Zo vind je in elk stadsdeel winkels, scholen en openbaar vervoer. Maar ook de bioscoop, restaurants en de theaters zijn nooit ver weg.

duin

Alle projecten op een rijtje

Benieuwd naar alle nieuwbouw in Almere? Hieronder staan de plaatsen waar momenteel veel nieuwbouw is en komt. DUIN en Nobelhorst zijn de grootste nieuwbouwprojecten. Deze wijken zijn uniek en hebben ieder een eigen identiteit. In de meeste stadsdelen van Almere is nieuwbouw te vinden. Vooral in Almere Poort wordt momenteel volop gebouwd. Bekijk nu in welke wijk of stadsdeel jij wil gaan wonen! Wil jij ook wonen in een heel nieuw huis, die je nog helemaal naar je eigen smaak kunt inrichten? Dan vind je in Almere volop aanbod. Een appartement in een luxe stadvilla, een 2-onder 1 kapwoning in een charmant hofje, of een woning in een rij? Je kunt in Almere kiezen uit verschillende nieuwbouwprojecten.

Nieuwbouw in Almere Hout Nieuwbouw in Almere Stad Nieuwbouw in Almere Poort Nieuwbouw DUIN Almere Nieuwbouw in Almere Haven Nieuwbouw in Almere Buiten Nieuwbouw Nobelhorst

Deze Almeerders wonen in nieuwe huizen