Kavelwinkel

In de Kavelwinkel van Almere, gesitueerd in het Almeerse stadhuis, kun je terecht voor alles wat te maken heeft met zelfbouw en het kopen van een kavel. Je eigen huis bouwen is een uitdaging waar wij jou graag mee helpen. De adviseurs van de Kavelwinkel Almere geven je graag wat houvast en advies, zodat jij op de hoogte bent van alle informatie betreft het bouwen van je eigen huis.

Waarom naar de Kavelwinkel?

De zelfbouwadviseurs in de Kavelwinkel geven jou advies op alle vlakken. Als je informatie wil over het kopen een kavel kun je terecht in de Kavelwinkel tijdens openingstijden. Het reserveren van een kavel doe je online met je DigiD. Ook als je interesse hebt in bouwbegeleiding of bouwen met een architect helpen zij jou graag. De Kavelwinkel in Almere staat voor je klaar met informatie over het zelfbouwproces, de procedures, begeleiding en planning. Daarnaast kunnen de adviseurs je veel vertellen over de kavels: de prijzen en groottes, de inrichting van de straat, en wat je op een kavel wel en niet mag bouwen. Naast een plek voor advies en hulp over alles wat er bij zelfbouw komt kijken, is dit de plek waar je een koopovereenkomst tekent.

Waar ga jij bouwen?

In de Kavelwinkel in Almere kun je de actuele inrichtingsplannen inzien van elk gebied. Met behulp van deze plannen kun je precies zien waar de straat, de stoep, de (groen)voorzieningen, lantaarnpalen en de containerplaats zich bevinden. Wel is het zo dat tijdens de bouw nog wijzigingen in het inrichtingsplan kunnen komen. Kom langs en neem een kijkje in de plannen per gebied!

Kavels in verschillende stadsdelen

Op veel locaties in Almere zijn kavels te koop om zelf een huis op te (laten) bouwen. Elk stadsdeel heeft zijn eigen kwaliteiten. En de wijken binnen een stadsdeel hebben elk een eigen karakter. Bekijk hier informatie over de stadsdelen. Nobelhorst heeft een informatiepunt voor wonen en bouwen. Hier word je met open armen ontvangen en krijg je een indruk van deze stadsdelen op het gebied van wonen en bouwen.

Wat komt er kijken bij het bouwen van een huis?

Er komt héél veel kijken bij het bouwen van jouw droomhuis. De locatie, de stijl, de kleur, het budget, de planning, etc. De Kavelwinkel heeft een artikel geschreven over alles wat je moet weten als je je eigen woning gaat bouwen. Heel erg handig!

Contact

Stadhuisplein 1, B-vleugel op het Ondernemersplein
1315 HR Almere Stad

Neem contact op via het contactformulier, maak digitaal een afspraak of neem telefonisch contact op via: 14 036.

 

Openingstijden

Op afspraak
ma. di. 9:00-13:00 uur
wo. vr. 9:00-17.00 uur
do. 11:00-19:00 uur

Zonder afspraak
ma. di. 13:00-17:00 uur
do. 17:00-20:00 uur

Telefonisch
ma. t/m vr. 09:00 – 17:00 uur 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om maandelijks op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op het gebied van nieuwe kavels, de Kavelwinkel en nog veel meer!

Zij gingen je voor.. - Lees hier verhalen van andere zelfbouwers

Mis niks!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!