Ben jij van plan om te gaan wonen in Almere? Twijfel dan niet langer en ga hier op zoek naar jouw ideale plek, net als Imi. Haar ideale plek is Vogelhorst in Almere Hout. In Almere zijn oneindig veel mogelijkheden. Huren, kopen of je eigen huis bouwen, het kan allemaal! Daarnaast zijn er meerdere nieuwbouwprojecten verspreid over de hele stad.
Je eigen huis bouwen

Een eigen huis bouwen is voor veel mensen een grote wens of droom. Of je nu een grote villa met een zwembad wil of een gezellig, knus huisje, in Almere is het allemaal mogelijk! Je hebt kavels van verschillende grootte, passend bij elk budget. Almere kent veel inspirerende wijken waar jij je eigen droomhuis kunt plaatsen. Nergens anders is er zoveel ruimte om jouw ontwerp te bouwen dan in deze stad. Almere maakt een eigen huis bouwen mogelijk, terwijl jij de regisseur bent van jouw toekomstige woning. Zelfbouw in Almere is kwaliteit, maatwerk en extra veel woonplezier in de grootste zelfbouwstad van Nederland!

Lees alles over zelfbouw

Bestaand huis kopen

Zoek je een huis en wil je weten wat Almere allemaal te bieden heeft? Wat jouw woonwensen ook zijn, in Almere kun je kiezen uit een breed aanbod aan koopwoningen. Het brede aanbod is verspreid over de vijf stadsdelen die ieder hun eigen sfeer en identiteit kent. Hou je meer van knus? Dan kun je kiezen voor Almere Haven, het oudste stadsdeel van Almere. Ben jij meer een natuurliefhebber? Dan kun je het best zoeken naar een woning in Almere Buiten. Of je nu op zoek bent naar een starterwoning, vrijstaande villa of appartement, in Almere vind je het huis dat bij jou past!

Meer informatie over koopwoningen

Een woning huren

Natuurlijk kun je ook huren in Almere. Dit geldt zowel voor sociale huur als vrije sector. Hiervoor kun je terecht bij meerdere instellingen, waardoor jij ongetwijfeld de perfecte woning vindt. Van studentenkamer tot penthouse, het aanbod van huurwoningen is erg groot. Almere heeft alles wat je zoekt door de hoeveelheid mogelijkheden en haar prachtige omgevingen. Midden in de stad of lekker aan de rand van de stad, voor ieder wat wils. Kom wonen in Almere!

Bekijk alle info over huren

Nieuwbouwprojecten

Almere kent veel nieuwbouwprojecten in inspirerende gebieden. De nieuwbouwprojecten bestaan uit verschillende soorten huizen, van eengezinswoningen tot appartementen. Het voordeel van deze woningen is dat deze modern zijn en een frisse start garanderen. Je komt namelijk in een gloednieuw huis te wonen! Je leert nieuwe vrienden kennen en maakt kennis met een hele nieuwe omgeving. Je zult zien dat wonen in Almere een hele belevenis is.

Bekijk alle nieuwbouwprojecten
wonen in duin

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van al het woonnieuws en nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Hierdoor word je maandelijks geïnformeerd en mis je niks op het gebied van wonen in Almere, evenementen en het laatste nieuws.