Het kan in AlmereNieuwsAlmere HoutWoonExpeditie Almere Hout trekt…

WoonExpeditie Almere Hout trekt ruim 5.000 bezoekers

WoonExpeditie Almere Hout

Ruim 5.000 bezoekers kwamen af op de WoonExpeditie Almere van zaterdag 14 oktober. Het informatieve woonevenement voor nieuw- en zelfbouw van Almere was ditmaal neergestreken in Almere Hout. Veel interesse is er voor wonen in Hout, Poort en Overgooi. Vooral de woningen in het hogere segment zijn in trek. 

Bezoekers van de WoonExpeditie kwamen niet alleen uit Almere, maar ook uit omliggende regio’s als Amsterdam en ’t Gooi, en van verder. De tent van de Woonmarkt stond op Villapark Vogelhorst. Met de nieuwe ontwikkelingen in deze wijk en het hogere segment aan woningen was het er druk. Waarbij er veel aandacht was voor de ontwikkelingen in Hout en in Poort. Zowel voor de nieuwbouwprojecten die in de verkoop gaan als voor de komende ontwikkelingen. Meerdere zelfbouwkavels zijn gereserveerd. De huidige bewoners uit het Villapark gaven geïnteresseerden een rondleiding door hun wijk.

Met de hop-on-hop-off bus of met een leenfiets konden bezoekers naar Nobelhorst. Daar was een tweede, drukbezochte informatiemarkt over wonen in die wijk, met rondleidingen of een bezoek aan een open huis.

De rondleiding door Oosterwold was ook in trek. Er is grote interesse voor. In Overgooi stond een golfkar klaar om bezoekers door het landgoed te leiden. Ook daar kwamen bezoekers op af met belangstelling voor wonen op het landgoed.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg Het kan in Almere op Facebook. Hier zijn ook de foto’s te vinden die zijn gemaakt.

Foto: Maarten Feenstra