Op deze pagina vind je een aantal pareltjes van makelaar Pieter van der Plas. Al deze woningen kun je bekijken tijdens de NVM Open Huizen Dag. Voor meer informatie kun je terecht op www.pietervanderplas.nl.

divertimentostraat


Divertimentostraat 3, Almere Stad

Aan het water in de Muziekwijk gelegen royale vrijstaande villa met garage en een prachtige tuin met grote terrassen, fraaie veranda en een grote steiger aan het water. De achtertuin ligt op het zuidwesten. Eveneens een grote voortuin met parkeerplaatsen voor meerdere auto’s. Stenen aangebouwde garage. Door de indeling van de woning met een extra kamer op de begane grond kan de woning ook gebruikt worden voor kantoor of praktijk aan huis. Alle voorzieningen zijn uiteraard in de buurt, zoals meerdere basisscholen, winkelcentrum met station van de Muziekwijk en het Koningin Beatrixpark.

Vraagprijs: € 565.000,= k.k.


Holbeinstraat 115, Almere Stad

In de wijk Tussen de Vaarten te Almere Stad gelegen extra ruime uitgebouwde eengezinswoning met een royale voor- en achtertuin met onderhoudsvriendelijke bestrating. De achtertuin is voorzien van een houten berging, dubbele poort (motorrijders) en handig afdak. In 2007 is de woning aanzienlijk vergroot door de plaatsing van een complete tweede verdieping, waardoor de woning nu over maar liefst 5 slaapkamers en een prachtig dakterras beschikt. De woning is netjes onderhouden en keurig afgewerkt. Aantrekkelijke woonomgeving met veel voorzieningen direct in de buurt, zoals een brede school, gezondheidscentrum, buurtsuper en openbaar vervoer.

Vraagprijs: € 200.000,= k.k.

Holbeinstraat 115 Almere-1

kerkgracht38_018

Kerkgracht 38, Almere Haven

In het centrum van Almere Haven aan de Kerkgracht gelegen karakteristiek grachtenhuis met besloten stadstuin op het zuiden. Centrale ligging met alle voorzieningen van het centrum om de hoek, op loopafstand van de boulevard in de havenkom met terrassen en het Gooimeer strand. De woning biedt erg veel ruimte en een speelse indeling met veel mogelijkheden. Doordat er achter de woning geen andere woningen staan biedt de achtertuin veel rust en privacy.

Vraagprijs: € 349.000,= k.k.


Louis Davidsstraat 248, Almere Stad

In de Muziekwijk gelegen bijzonder hoekappartement met eigen tuin op het zuidoosten, berging op de begane grond en een prachtige geheel vrije ligging.Het appartement is gelegen op de eerste verdieping in Residence De Muzen aan het grote Muzenpark en heeft een eigen voordeur op de begane grond. Deze aantrekkelijke ligging en toegankelijkheid waarborgt een optimaal woongenot. Fraai en verzorgd appartementengebouw met een prachtige wintertuin en veel voorzieningen zoals een huismeester, recreatieruimte en logeerkamers. Alle voorzieningen zijn in de buurt. Voor het gebouw zijn enkele winkels voor de dagelijkse boodschappen. Het grote winkelcentrum en station van Muziekwijk ligt via het Muzenpark op loopafstand.

Vraagprijs: € 139.500,= k.k.

Louis Davidsstraat 248
Roer 58 Almere-1

Roer 58, Almere Stad

Fantastisch gelegen in de wijk Noorderplassen West te Almere Stad, met geheel vrij uitzicht op de havenkom en de Noorderplassen groot herenhuis met berging en dubbele parkeerplaats op eigen grond. De woning is van het grote (brede) type in de straat. Door de royale maten van 9,3 meter lang en 6 meter breed (binnenmaten) over 3 verdiepingen veel ruimte en een woonoppervlakte van maar liefst circa 150 m2. Naast deze ruime afmetingen valt de architectuur op met fraaie erkers en een dakkapel. De erkers kunnen gebruikt worden als zitbank, van waaruit u kunt genieten van het prachtige vrije uitzicht op de natuur voor de deur. De royale achtertuin ligt op het zuidzuidoosten en is voorzien van een dubbel terras, berging en 2 parkeerplaatsen. Achter grenst de woning aan een afgesloten hof van de gezamenlijke bewoners. Uiteraard zijn alle voorzieningen in de buurt, zoals openbaar vervoer, een buurtwinkel en een basisschool.

Vanafprijs: € 275.000,= k.k.


Urkwal 85, Almere Stad

In de Boulevardflat aan het Weerwater en op loopafstand van het Stadshart gelegen driekamerappartement met groot balkon en een prachtig uitzicht op plantsoen en het binnenhaventje. De woning ligt op de vierde verdieping. Op de begane grond is er een ruime eigen berging en in de afgesloten parkeergarage een vaste eigen parkeerplaats voor uw auto. Alle dagelijkse voorzieningen, zoals supermarkt en openbaar vervoer zijn direct in de buurt. Ook veel recreatiemogelijkheden bij het Weerwater. Veel stedelijke voorzieningen, zoals winkels, horeca, bioscoop, schouwburg, station in het nabij gelegen Stadshart. Het gebouw beschikt over fraai afgewerkte en ruime centrale ruimtes. Er is een videofooninstallatie. Uiteraard zijn er meerdere liften. Er is geen galerij of iets dergelijks. Eenmaal binnen via de centrale hal of de parkeergarage blijft u warm en droog binnen naar uw woning.

Vraagprijs: € 137.500,= k.k.

Urkwal 85 Almere-19
Zadkinestraat 46

Zadkinestraat 46, Almere Stad

In de wijk Tussen de Vaarten te Almere Stad gelegen zeer grote hoekwoning met royale tuin aan drie zijden, aan de achterzijde op het zuidoosten. De woning biedt zeer veel inwendige ruimte, onder andere door een uitbouw van de woonkamer op de begane grond, 4 grote slaapkamers (mogelijkheid voor 5-6 slaapkamers), rechte voorgevel en veel bergruimte, verdeeld over 4 etages. Bovendien heeft de woning een prachtige ligging met geheel vrij uitzicht aan de voorzijde op een groot park. Alle voorzieningen zijn uiteraard in de buurt, zoals scholen, buurtwinkel en openbaar vervoer.

Vanafprijs: € 225.000,= k.k.