Duinpoort verkleind

Duinpoort 2, Almere Poort

Duinpoort 2, een stijlvol appartementengebouw in het nieuwste stadsdeel van Almere, wordt gerealiseerd aan de rand van het Europakwartier, tussen Stad en Duin. Drie appartementengebouwen vormen het slot van een lange rij met stadspaleizen die grenst aan de Poortdreef. De ligging is ideaal, zowel op loopafstand van alle belangrijke voorzieningen als dicht bij de natuur. In totaal komen er 18 appartementen, gelegen over vier bouwlagen. Kijk voor meer informatie op duinpoort-almere.nl.


Villa Homerus, Almere Poort

Villa Homerus komt heel mooi te liggen aan de rand van het Homeruskwartier, met zicht op het Pampushout, de vindplaats van het scheepswrak en een lange zichtlijn naar het Homeruspark. Bewoners zijn trots en geen huis is hetzelfde. Voorzieningen zijn in Almere Poort binnen handbereik. Basisscholen, voortgezet onderwijs, kinderopvang, winkels, horeca en een gezondheidscentrum vindt u in de buurt. Kijk voor meer informatie op villa-homerus.nl.

Villa Homerus HR verkleind

Homerusgardens 1 verkleind

Homerus Gardens, Almere Poort

Homerus Gardens is een ontwerp van Johan architectuur, 26 appartementen verdeeld acht woonlagen. Het gebouw heeft een heldere opzet en zal een kleurrijk baken vormen in de wijk. De onderste bouwlagen krijgen een gevel van baksteen met houten kozijnen. Daarboven komt (blauw) stucwerk met kunststof kozijnen en grote balkons. De verkoop van de nieuwbouwappartementen in Homerus Gardens is gestart. Het zijn 26 appartementen van 57 m2 tot 153 m2, vanaf €147.700 VON. De oplevering  is gepland in maart 2017. Kijk op wonen-in-homerus.nl voor meer informatie.